x 
Kundvagn - 0,00 kr

  • Kundvagnen är tom

Köpvillkor

ALLMÄNT

Följande villkor är tillämpliga på alla köp gjorda på www.sweetpoison.se (bolagsnamn: Sweet P Webb AB org nr 559105-2559). När du beställer accepterar du våra köpvillkor.

Vi reserverar vi oss för förändringar i sortimentet. Detta är på grund av att vi är en liten kedja som vill hålla ett levande sortiment. Exempelvis så kan det ske att en vara finns i sista exemplar inne i butik och blir samma dag slutsålt när någon beställer denna. Vi reserverar oss för slutförsälning. 
 
PRISER

Vi skriver alltid ut priset (inklusive moms). Sweet Poison förbehåller sig rätten att justera priser och eventuella prisfelsättningar. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.

Frakt upp till 1kg - 58:-
Frakt upp till 2kg - 95:-
 
Fakrura avgift - 0:-
Retur - står du för själv.
 
 
LEVERANSVILLKOR

Spårningspaket
Vi använder oss av spårningstjänst på alla försändelse så ditt packet skickas till ditt lokala utlämningsställe. När paketet är framme hos utlämningsstället erhåller du ett SMS om du valt detta eller annars en brevavisering via post.

LEVERANSTIDER
 
Vi försöker att skicka ditt paket inom 7 dagar. Obs! att vi ibland måste hämta sista exemplaret i butik, eller ute på någon av alla bilmässor vi åker på. Detta innebär att det ta några extra dagar för ditt paket att komma fram. Om du vill ha koll på hur det går för ditt paket så går det att ringa vår kundtjänst. Nummret till kundtjänst: 019-314354. Öppet vardagar mellan 10-16.

Vi har ingen atomatisk orderbekräftelse som går ut till dig efter att du slutfört ditt köp! 

Ej uthämtad vara

Du har upp till 14 dagar på dig att hämta ut ditt paket. Skulle du inte hämta ut paketet inom den tiden skickas det automatiskt tillbaka till oss. Du kommer då att debiteras en avgift på 200 kronor. Avgiften motsvarar kostnaderna för expeditionsavgift, frakt, returfrakt och övrig hantering. 

I det fall att du ångrat dig redan innan du hunnit erhålla ditt paket så måste du ändå hämta ut detta hos ditt lokala postombud för att sedan skicka tillbaka det till oss. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ett outlöst paket och debitering sker därefter.


BETALNINGSVILLKOR

Du kan välja att betala på olika sätt på sweetpoison.se

Klarna Snabbkassa
I samarbete med Klarna erbjuder vi våra kunder att betala sina varor med Faktura/Delbetalning/Konto.
Följ anvisningarna så går du snabbt genom kassan, efter det kan du välja att betala på 14 dagars Faktura, med ditt konto hos Klarna eller med kort.

Lägsta belopp att betala är 1/24 av totalbeloppet så länge det inte understiger 50 kronor. Du kan när som helst välja att betala av hela fakturan. Klarna tar ut en ränta på 1,625 %

Kortbetalning 
Genom klarna.

Presentkort
Kommer att komma inom kort!

 
RETURER OCH BYTEN

Från och med det att du mottagit din order har du ånger- och bytesrätt i 14 dagar. Du har således rätt att returnera en enstaka vara eller hela ordern om du inte är nöjd.
Du har rätt att öppna förpackningen och kontrollera samt prova varan om förpackningen är återförslutningsbar. Varan skall dock skickas tillbaka i huvudsakligen oförändrat skick. 

För att ångerrätten skall kunna tillämpas gäller följande:

-Varan får inte vara använd eller kommit till skada på annat vis. Alla eventuella märkeslappar skall sitta kvar på plagget vid retur. Om varan anländer i en originalförpackning så skall även denna returneras till oss i originalskick, det vill säga inte tejpas eller skrivas på. Med originalförpackning avses exempelvis skokartong och hjälmkartong.

- Varan måste vara fri från alla typer av djurhår.

-Retur- och bytesrätten gäller inte gällande ljud- och/eller bildupptagningar (CD-skivor och DVD-filmer) om förseglingen brutits, inte om griptape klistrats på skateboarden, inte underkläder, bikini eller liknande. Gäller inte på specialbeställningar utanför vårt sortiment.

-Det får inte gå mer än 14 dagar efter att du löst ut ditt paket.

Om den returnerade varan inte uppfyller nämnda krav kommer vi att sända tillbaka varan till dig igen och debitera dig för frakt- och hanteringskostnader.

OBS! Tänk på att du som valt faktura som betalningsalternativ är betalningsskyldig för fakturan fram till dess att returen/bytet är registrerat hos oss och att du erhållit ett bekräftelsemail från oss om detta.
 

REKLAMATION

Allmänt

Om en vara är felaktig, det vill säga skadad eller inte stämmer överens med hur den har presenterats på hemsidan, har du möjlighet att reklamera varan. Tänk på att om du har handlat på faktura och din reklamation drar ut på tiden så måste du ändå betala din faktura innan den förfaller. Om reklamationen blir godkänd kommer vi att ersätta dig i efterhand.

Reklamationer – så här gör du

Vid en reklamation skall du kontakta Sweet Poison på: 019-314354 så snart du upptäcker ett fel på varan. Kontakta gärna via mail och beskriv felet samt bifoga en bild så underlättar det reklamationsprocessen. Om vi bedömer att det kan vara en godkänd reklamation så tar vi tillbaka varan för en mer noggrann bedömning och återkommer därefter med ett definitivt besked.

När vi får in den felaktiga varan gör vi en reklamationsbedömning. Om det är en godkänd reklamation undersöker vi i första hand om det finns möjlighet att avhjälpa felet. Om detta inte är möjligt kommer vi att ersätta den felaktiga varan med en ny likadan vara, det vill säga omleverans. Du kan även välja att få en annan vara om en likadan vara inte finns kvar i lager. Skulle det inte gå att avhjälpa felet eller ersätta varan, får du pengarna tillbaka i sista hand. Återbetalningen sker automatiskt beroende på hur du valt att betala din order.
Om plagget är använt ska det tvättas innan det returneras.

Vid reklamationer där återbetalning blir aktuell kan avdrag göras på varans värde beroende på dess ålder eller hur använd den är sedan köptillfället.

I regel gäller 35% per år gällande kläder och accessoarer. Skor gäller 50% per år.

Alla reklamationer gällande skateboard- och longboards bedöms av respektive leverantör.

Skateboard- och longboards som blivit knäckta är som regel inte en godkänd reklamation.

Du står för reklamationen själv och den skickas till:
Sweet Posion
"RETUR"
Idrottsvägen 14
70232 Örebro

Sweet Poison AB.

Här kan du nå oss på sweetpoison.se
och butikerna så klart!!

019-314354

tryck 1 för att komma till butikerna,   1.Örebro   2.Borlänge

tryck 2 för webb frågor, vi har öppet alla 10-17 vardagar!

tryck 3 för Speedy Mike o Micael Ljungberg

Maila oss gärna på:  
mickan@sweetpoison.se 

Sweet Poison / Sweet P Webb AB

org. 559105-2559

Västra vintergatan 25, 703 44 Örebro

Facebook

Betalningssätt